duppedings LEGO-togSauen ShaunMolekyl
Slagord
forsiden
duppedings?
nabaztag
elektriske
plastiske
pyntete
kosete

 

nabaztag

Nabaztag er en snodig duppedings. Denne hvite kaninen med roterende ører og lysende punkter, er egentlig en trådløs wifi sender og mottaker. Det åpner for mange muligheter. Den kan blant annet lese opp meldinger skrevet og sendt fra min hjemmeside, eller fra et sosialt nettsted for andre nabaztagforeldre.

Nabaztag kan også gi deg værmeldingen, nyheter enten via RSS, som den leser opp, eller via webradio. Med sitt lysspråk og ørespråk, kan du også programmere den til å vise alt fra om aksjemarkedet går opp eller ned, til hvor mange e-post du har fått.

I tillegg til mye nyttig og halvnyttig, gjør den også mye tull og tøys. Den trener for eksempel tai-chi med ørene, og kan komme med poetiske drypp nå og da.

Nå har kaninen også fått trådløse frimerker. Ja du leste rett: frimerker og trådløse. Frimerkene (ztamp:s) er egentlig små klistermerker med RFID som gjør at de tingene du klistrer de på vil bli gjenkjent om du holder de opp mot kaninen. Dette gjør at den kan spille av en sang, hente nyheter eller hva som helst du ber om bare ved å la den snuse frimerket.

 

Basilikumgutt Nabaztag Flip Flap E-dog Treape Mr. P. Kanintannpirkerholder Lykketroll Ericofon My Little Pony LEGO-robot English Norsk